El cant de concòrdia a Suïssa

Aquest passat cap de setmana, l'escriptor de Vila-real Josep Usó ha fet dues conferències a Suïssa on ha presentant la seua obra literària. Concretament, han tingut lloc dissabte 23 de febrer al Centre Català de Zuric, que comptà també amb la presència del lector de català de les universitats de Zuric i Constança, Anton Massó, i diumenge 24 de febrer al Centre Català de Lausana. A més de parlar de la seua producció en prosa, l'autor també ha tractat del seu vessant, més recent, com a poeta. 
Així mateix ha presentat, en aquestes dues ciutats, el Projecte Basset fent esment dels seus dos grans objectius: la recuperació de la figura històrica del general Joan-Baptista Basset i la possibilitat que el futur corredor mediterrani s'anomene corredor Basset. Per acabar, ha fet una lectura del Cant de Concòrdia, el seu primer poema publicat.
Totes dues conferències han despertat un notable interès. Al final, l'autor, ha obert i participat en un animat col·loqui amb els assistents sobre la seua activitat com a escriptor i membre del col·lectiu Basset. Especial interès han suscitat entre els membres dels dos casals les obres literàries que fan referència o que s'inspiren en la guerra civil espanyola i, en particular, els llibres "Civils i Incivils" i "La senda llarga".
carolina

Autor: Carolina Latorre

No hi ha comentaris

Deixi una contestació