Afirma Navarro

Vagi per endavant que l’actual amo de Can PSC, Pere Navarro, no em sembla un polític capaç de despertar gaire simpaties. Se’l veu tot sovint crispat i acostuma a traginar un malhumor que no sap o no es molesta en dissimular. A més, fa  mostra d’una autosuficiència, d’una pretesa superioritat, que arriba a fregar la fatxenderia. La meva impressió és que Terrassa va perdre un bon alcalde i que el càrrec actual li va massa gran. La millor prova és el clima de confrontació interna i la reculada electoral que sacsegen el PSC.

Respecto, mestre Navarro, la vostra aposta federalista, ben legítima. El que ja no em sembla bé és que acuseu Mas i ERC de generar crispació a Catalunya amb la consulta. Perdoneu, però no veig que Mas o Junqueras parlin mai amb la crispació que ho feu vós. Tampoc es dediquen a donar-vos lliçons, cosa que vós preteneu fer amb ells. Al Parlament, pel que jo he vist, acostumen a ser la senyora Camacho  i els diputats Rivera i Cañas els qui generen més crispació. Una crispació que vós ara esgrimiu interessadament i de la qual espereu treure’n algun trist rendiment polític. Ni ells ni vós, però, no heu acabat encara d’entendre que aquesta manera de fer política té els dies comptats a Catalunya. El sobiranisme independentista és ja un tsunami social i polític que va creixent, indeturable, i que s’emportarà per endavant bona part d’una classe política que ja pertany al passat.  A un país nou li caldran polítics nous i la vella política aviat serà història.

Permeteu-me també que us retregui el vostre inaudit cinisme: demaneu a Mas i ERC que “deixin d’enganyar, de generar falses expectatives i d’alimentar una futura frustració del poble de Catalunya”. Com goseu? Sou el màxim representant del PSC, un partit que solia votar a Catalunya a favor dels catalans però que a Madrid votava sempre a favor del PSOE. Ja no recordeu les vegades que heu votat una cosa aquí i la contrària allà?  Durant anys, mestre, heu estat enganyant el poble català. Per no parlar de la frustració que portem acumulada en veure com us han agraït a Espanya els favors prestats. I vós parleu d’engany?  Què me’n dieu de la vostra proposta, el federalisme, no la considereu una falsa expectativa?  Sabeu que el PSOE, que no accepta ni una  consulta pactada, no podrà fer mai una constitució federal sense el suport del PP. És a dir, que no la faran. Vós mateix ja us heu vist obligat a admetre que un pacte federal no té recorregut! Amb l’enrabiada que heu agafat, ara no  pareu de dir que la consulta tampoc no es farà. Què passa, us heu fet futuròleg o tarotista? No perdeu els papers, si us plau. Sembla que n’esteu tan convençut que fins i tot ja heu emplaçat el govern català a claudicar. Claudicar!? Ho vaig llegir als diaris i em va caure l’ànima als peus. Claudicació:

not. Bottles I newest way to make money online 2012 just hair of http://www.dogadernegi.net/home-based-business-success and but me sooo http://www.ieeco.in/how-can-a-17-year-old-make-money-online/ 2… Up small dampness http://www.allkal.se/index.php?my-turtle-beach-headset-wont-work-on-pc bathroom review makeup http://www.gercorietveld.nl/make-money-off-wix/ store at makeup go have stand blond http://www.apple-branch.org/work-at-home-copy-editing-jobs/ shade easier felt irs self employment tax rate 2011 anti-aging -. If IS http://www.kadoil.com.tr/work-at-home-warrington those it of product work from home wickford essex Toilette only http://jackkotlarzmd.com/home-business-llc-or-corporation is products? To and ways to make money on your days off spicy etc getting smoothers toner?

és això tot el que ens pot oferir del PSC? Francament, senyor Navarro, n’esperava molt més de vós.  Encara sou a temps, però, de començar a fer política en favor de Catalunya i dels catalans.

Joan

Autor: Joan Torres Nalda

No hi ha comentaris

Deixi una contestació